Colombiakids.org / Tekeningen- en videogalerij /

Kies en Geef

De actie Corona Kids Colombia 2020 is met succes afgesloten. De mooie tekeningen en knutsels die onze kinderen voor de donatiecampagne maakten kan je hieronder bekijken!

De kinderen van de Nederlandse school in Bogotá hebben hard hun best gedaan om mooie tekeningen, foto’s en video’s te maken, die ze digitaal aanbieden in ruil voor donaties.

Kies in de galerij hieronder het item dat je leuk vindt en klik op Doneren. Je komt dan op de donatiepagina en het item van je keuze krijg je als downloadable bestand toegestuurd. Je kiest zelf hoeveel je wil overmaken. Wil je meerdere items ontvangen? Dat kan ook! Je hoeft maar één keer op Doneren te klikken en één bijdrage over te maken (de instructies vind je op de donatiepagina).

Van jullie bijdragen kopen wij samen met stichting La Familia Ayara hulppakketten met voedsel en schoolspullen voor kinderen en hun families in Soacha, een straatarme voorstad van Bogota. Zo helpen we ook met jouw steun kinderen in Colombia de Coronacrisis door!

MARTIN EN ZIJN DINOSAURUS | ‘Ik heb een diplocaulus getekend omdat dat mijn favoriete dinosaurus is’ – Martín (6 jaar)

RENNEN VOOR COLOMBIA | Mees (8 jaar), Yannick (6) en Thijsse (6) rennen samen met mamma Pauline voor Colombia!

ZELF EEN KAARTJE MAKEN | Ik vind deze kaartjes heel leuk omdat je ze helemaal uit kan vouwen en er een verrassingsbericht in kan schrijven. Leer hoe je hem maakt met mij!’ – Ana Sofia (10 jaar)

THUIS SPORTEN | ‘Zodat je fit blijft en je niet verveelt. Ik heb deze video opgenomen bij mij thuis en zelf geeëdit voor jou’ – Nina (10 jaar)

RACE VOOR HET GOEIE DOEL | Lars (3 jaar) en Jacob (5) doen in de achtertuin een race voor de kinderen van Soacha.